Milletvekili Ayvazoğlu Of'ta kurum ve vatandaşları ziyaret etti

Milletvekili Ayvazoğlu Of'ta kurum ve vatandaşları ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu; AK Parti Of İlçe Başkanlığı, Of Devlet Hastanesi, Halk Eğitimi Merkezi ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu; AK Parti Of İlçe Başkanlığı, Of Devlet Hastanesi, Halk Eğitimi Merkezi ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu AK Parti Of İlçe Başkanlığı ile Of Devlet Hastanesi’ni, Halk Eğitimi Merkezi’ni, Of Esnafını ve vatandaşları ziyaret etti.

İl Başkan yardımcısı Kadem Çakıroğlu ile birlikte Of’a gelen Ayvazoğlu, İlk ziyaretini Of Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdi. Kurucu İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu birlikte hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Ayvazoğlu; Başhekim Şaban Uysal’dan hastane ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İlçe Başkanı Terzioğlu, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ali Kapıçıoğlu ile birlikte Of Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Milletvekili Ayvazoğlu ve beraberindekiler, Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerle bir araya geldi.

Kurs ve çalışmaları hakkında kendilerinden bilgiler alan Ayvazoğlu; “Üreten insanın el emeği göz nuru ürünlerini sergilerken ki mutluluğuna ve Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim alarak kendilerini geliştirmelerinin verdiği güvene şahit olduk. Çalışmak ve üretmek düsturundan yola çıkan her felsefe sonuçta muhakkak başarıya ulaşır. Elinize emeğinize sağlık” ifadelerini kullandı.

Of Özçay Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ait Çay Fabrikasını ziyaret eden Ayvazoğlu ve beraberindekiler, Üretim Sorumlusu Osman Baykal’dan fabrika ve çay üretimi hakkında bilgiler aldılar.

Fabrika yönetimine ve Baykal’a teşekkür eden Ayvazoğlu; “Bölgemiz için son derece öneme sahip tarımsal ürün olan çayın; yaş halde fabrikaya geldikten sonra tüketilebilir hale gelene kadar geçirdiği aşamaları ve harcanılan emeği görme fırsatımız oldu. Şiirlere konu olan ve Ülkemizde en çok tüketilen içeceklerin başında gelen çaydan, son yıllarda kozmetik sektörü dahil olmak üzere çok farklı ürünler elde edilmeye başlanmış ve artık çay her yönüyle katma değeri yüksek bir ürün haline getirilmiştir. Çayımızın geldiği noktada önemli katkısı olan hem devlet iştiraki hem de özel çay işleme tesislerinin yönetici ve çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Oflu ilçe merkezindeki bazı esnafları ve vatandaşları da ziyaret eden Ayvazoğlu; “Oflu esnaf ve Oflu hemşehrilerimizle buluştuk. Çarşı ve pazar hareketliliğinden esnafımız gayet memnun. Ekonomideki olumlu yönde gelişmelerin esnafımızın işlerinde karşılık bulduğunu görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.

Son ziyaretini AK Parti Of İlçe Başkanlığı’na yapan Ayvazoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile bir araya geldi.