İlçe İdari Kurul toplantısı yapıldı

Kaymakam Eyüp Fırat Başkanlığında yapılan İlçe İdari Kurul Toplantısı Başkan Sarıalioğlu ve Daire Amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Of İlçe Kaymakamlığı 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. maddesi gereğince yıllık İlçe İdari Kurul toplantısı Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, daire amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda  geçen yılın değerlendirilmesi, ilçeyi  ilgilendiren konuların görüşüldü.

Of Kaymakam Eyüp Fırat toplantıda yaptığı konuşmada; “Katılımlarınız ve ilçemiz için değerli görüşlerinizi paylaştığınız için  teşekkür ediyorum. İnşallah bu toplantılarımızı daha sıklıkla yapacağız. Aldığımız kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.