Trabzon Dernekler Federasyon'undan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Trabzon Dernekler Federasyon'undan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Merkezi İstanbul'da bulunan Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Merkezi İstanbul'da bulunan Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Trabzon'un 558. Fethi'nin Yıldönümü Kutlamaları ve 11. Trabzon Tanıtım Günleri kapsamında Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcıları, Bağcılar Trabzonlular Dernek Başkanı Etem Coşkun, Zeytinburnu Trabzonlular Dernek Başkanı Metin Hayırlıoğlu, Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Trabzon ve Çaykaralılar Dernek Başkan Yardımcısı Fatih Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu ziyaret etti.

Çoşkun, Trabzon'un fethi kutlamalarının 558. yıldönümü kapsamında 03-06 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda '11. Trabzon Günleri ve Trabzon'un Fethi'nin 58. Yıl Dönümü' kutlaması etkinlikleri yapacaklarını kaydederek, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'u en güzel şekilde tanıtmaya katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi. Çoşkun, “Bu anlamda Of Belediyelerimizi ziyaret ederek etkinliğimize davet ediyoruz. Bu etkinlik İstanbul’da gelenek halene geldi. Trabzon’un kültürünü ve sanatını tüm kuşaklarla birlikte yaşatmak amacındayız. İfadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu Trabzon’un tanıtımına katkı sağlayacağına inandıkları etkinliklere her platformda destek vereceklerini söyledi.

Trabzon'u en iyi şekilde tanıtan ve temsil eden Trabzon Dernekler Federasyonuna teşekkürlerini dile getiren Başkan Sarıalioğlu, "Sizler fedakârlık ediyorsunuz. Bu fedakârlıktan ötürü müteşekkiriz. Düzenlediğiniz Trabzon etkinliklerine de her platformda destek vereceğimiz belirtmek isterim. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi gerek ülke içerisinden gerekse ülke dışından gelecek insanlara en iyi şeklide tanıtacağına inandığımız etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere bir kez daha tebrik ediyor, 03-06 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek olan 11. Trabzon Günlerine davetlerinizden ve nazik ziyaretlerinden dolayı sizlere teşekkür ederim" ifadelerini kulandı.