Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Ankara'da

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Ankara'da

Of Belediye Başkanı Salim SARIALİOĞLU Ankara Rixos Otel'de İş Makinaları Mühendisleri Birliği tarafından organize edilen programa katıldı.

Of Belediye Başkanı Salim SARIALİOĞLU Ankara Rixos Otel'de İş Makinaları Mühendisleri Birliği tarafından organize edilen programa katıldı. Programın onur konuğu Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir KONUKOĞLU programda yaptığı söyleşi ile Sonko Holding'in dünden bugüne gelişim sürecini anlattı. Türkiye haricinde hiçbir ülkede yatırım yapmadığını belirten Konukoğlu "sermayemi eğer bu topraklar üzerinde tesis etmişsem neden gidip başka ülkelere yatırım yaparak o ülke vatandaşlarına istihdam sağlayayım? kendi ülkemde fabrika kurar kendi insanımın kalkınmasını sağlarım" mantığı ile Sanko Holding'in bugünlere getirildiğini söyledi. KONUKOĞLU bugün gelinen noktada tamamen Türk Mühendisler tarafından üretilen iş makinelerinin Türkiye'nin gururu olması gerektiğini ve özellikle belediyelerin yurtdışından ithal edilen iş makineleri yerine tamamen yerli olan bu makineleri tercih etmeleri gerektiğini belirtti. 

Programa Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet BALTA ve İstanbul Milletvekili Oktay SARAL ile birlikte katılan Of Belediye Başkanı S. Salim SARIALİOĞLU, Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir KONUKOĞLU 'nun söyleşisinden ve tecrübelerinden büyük bir keyifle istifade ettiğini belirtti. Tamamen yerli sermaye ve Türkiye'de yaklaşık 14 bin kişiye iş kapısı olan Sanko Holding gibi teşebbüslerin desteklenmesi gerektiğini vurgu yapan başkan, Sanko Holding Yönetimi Onursal başkanı Abdilkadir KONUKOĞLU ile yaptığı ikili görüşmede “Ülkemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ettiğini, İlçemize bir yatırım yapmayı planlaması durumunda Of Belediyesi olarak kendisine her türlü desteği sağlayacaklarını” söyledi.  Başkan SARIALİOĞLU programda emeği geçen herkese teşekkür etti.