Başkan Sarıalioğlu AK Parti Of İlçe Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu Başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı, Parti yöneticileriyle sohbet etti.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ana kademe yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları katıldı.

Başkan Sarıalioğlu toplantı da yapmış olduğu konuşmada, Of Belediyesi olarak yapılan çalışmalar ile kısa, orta ve uzun vadede planladıkları projeler hakkında partililere bilgiler verdi.

Başkan Sarıalioğlu, Millet Aşkının Hikâyesi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanlığı tarafından her hafta Salı günü gerçekleşen toplantı öncesinde teşkilat mensuplarıyla tek tek selamlaştı, sohbet etti. AK Kadrolarla sürekli olarak bir araya gelen Başkan Salim Salih Sarıalioğlu; "Bir millet aşkının hikâyesi olan AK Partimizin, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu beyefendiyi ve siz değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı yürekten selamlıyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, el ele gönül gönüle vererek birçok başarılı seçim ve çalışmayı birlikte gerçekleştirdik. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Allah’ım! Şahsımı ve dava arkadaşlarımı, milletimize hizmet yolculuğundan geri bırakma diyerek dua eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında rabbim bizleri mahcup etmesin. Toplantıda emeği geçen ve toplantıya katılan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah" şeklinde konuştu.

Başkan Terzioğlu Teşekkür Etti

Başkan Sarıalioğlu'nun ardından konuşma yapan AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, "Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu'na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi Of'ta gerçekten çok güzel bir birlik ve beraberlik söz konusu. Hem parti olarak, hem belediye olarak aziz milletimize hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Az önce Belediye Başkanımızın ifade ettiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın duasına yürekten âmin diyorum. Rabbim milletimize hizmet yolunda, hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi.