Bakan Soylu Of'ta Pazar mesaisinde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Of’ta yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek Vali Ustaoğlu, Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Of’ta Pazar mesaisi yaparak yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Çamlı Mahallesi’ndeki baba ocağına giden Bakan Soylu burada aile büyüklerini ziyaret ettikten sonra Of Merkezde yapımı devam eden projeleri inceledi.  İrfanlı Mahallesi’nde yapımı devam eden Camii İnşaatı ve Külliyesini ziyaret eden Bakan Soylu, Camiinin yapımını üstlenen Dernek Başkanı Ömer Akyazıcı ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan bilgi aldı.

Daha sonra Solaklı Vadisi üzerinde derenin her iki yakasında inşa edilen rekreasyon projesini inceleyen Bakan Soylu burada da yüklenici firma yetkilileri ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakan Soylu son ziyaret durağı Jandarma Karakol inşaatı oldu. Kıyıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden İnşattı yerinde inceleyen Bakan Soylu burada da yüklenici firma yetkilileri ile Vali Ustaoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla selamlaşan Bakan Soylu, çocukları severek kendilerine harçlık verdi. İstekleri olan vatandaşların isteklerini dinleyerek Vali Ustaoğlu’na taleplerin karşılanması için talimatlar verdi.

Bakan Soylu ziyaretlerinin ardından Of’tan ayrılarak Vali Ustaoğlu ile birlikte Sürmene’ye geçti.