Of'ta yaya güvenliği için Yaya Geçidi Nöbeti tutuldu

Trafikte yaya geçitlerinde yayaların güvenli geçişlerine dikkat çekmek ve yaya güvenliğini sağlamak için “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla “Yaya Geçidi Nöbeti” farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılı “Yaya Öncelikli Yıl” olarak ilan edilmişti.  Bu anlamda yayaların güvenliği konusunda farklı etkinlikler yapılıyor.

Yaya geçitlerinde yayaların güvenli geçişlerine dikkat çekmek ve yaya güvenliğini sağlamak için tüm Türkiye’de “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” sloganıyla tüm İllerde “Yaya Geçidi Nöbeti ” farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda Of’ta da yaya Geçidi Nöbeti konulu etkinlik yapıldı.

Of’taki etkinliğe Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, Of İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, daire amirleri, İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, trafikle ilgili polis ve jandarma görevlileri katıldı.

Kaymakam Fırat, daire amirleri, öğrenciler ve diğer katılımcılar Of Kaymakamlığının önündeki yaya geçidinde birlikte nöbet tutarak yaya güvenliğine dikkat çektiler.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat etkinliğe katılan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Yaya yolunda çekilen fotoğrafla program sona erdi.