Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'ndan Soma'ya Taziye Mesajı

Türkiye'yi yasa boğan Soma'daki maden faciası dolayısıyla Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu taziye mesajı yayınladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Manisa'nın Soma ilçesindeki özel bir şirkete ait kömür ocağında, dün saat 15.30'da trafo patlaması sonucu hayatını kaybeden vatandaşlar için yayınladığı taziye mesajında;

"Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen vahim olay sonucunda hayatını kaybeden işçilerimiz için Allah’tan Rahmet, ailelerine baş sağlığı dilerim.Yaralı kardeşlerimize de Yüce Allah’tan acil şifalar diler ve bir an önce eski sağlıklarına kavuşmalarını niyaz ederim. Meydana gelen bu vahim olan neticesinde tüm Türkiye’nin olduğu gibi bizlerin de içi yanmış olup, tüm Türkiye ile birlikte bu acıyı paylaşıyoruz. Rabbim bizleri bir daha böyle acılarla sınamamasını temenni ediyor ve Yüce Allah’tan bu sayının artmamasını diliyorum. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.