Of'ta Sosyal Medyadan Sosyal Meydana projesi ile çevre temizliği

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi ile çevre bilincinin oluşturulması amacıyla cadde ve sokaklarda çevre temizliği yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde aynı anda eş zamanlı olarak “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” adlı bir proje yürütüyor.

Bu projeyle, gençlerin sosyal medya bağımlılığından uzak kalarak sportif ve kültürel etkinliklerle kişisel gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Proje kapsamında Of Gençlik Merkezi tarafından Of’ta Sokak ve caddelerde çevre temizliği yapılarak çevre bilinci oluşturulmaya çalışıldı.

Of’ta  “Temiz Çevre, Temiz Toplum” anlayışıyla yapılan etkinlik İrfanlı Mahallesi Üst geçitten başlayıp Of Belediyesinin önünde sona erdi.

Etkinliğe Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral,  Of Belediyesi Meclis Üyeleri Ömer Çakıroğlu, Resul Çan ve Timuçin Sarıalioğlu, Of Gençlik Merkezi Müdürü Murat Harputoğlu, Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Celal Kalyoncu, Of Halk Kütüphanesi Müdürü Ferhan Özdemir, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve kadın kolları üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ali Kapıcıoğlu ve gençlik kolları üyeleri, Of Teknoloji Fakültesinden ve diğer öğrenim düzeyinde gönüllü öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi kapsamında “Temiz Çevre, Temiz Toplum” etkinliği Of Belediyesi önünde çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.