Trabzon 11. Tanıtım günleri sona erdi

Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) öncülüğünce düzenlenen 11. Trabzon Tarih Kültür Sanat Tanıtım Günleri 3-6 Ekim 2019 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında yapıldı.

Tarih, Kültür, Sanat ve Yaşam şehri Trabzon'un 11.Tanıtım Günleri Yenikapı etkinlik alanında halkın coşkulu katılımı ile tamamlandı.

Etkinlik alanında başta Trabzon Büyükşehir Belediyesi olmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ilçe belediyeleri, yöresel ürünler ve yöresel kıyafet standları Trabzonluların buluşma mekanı oldu.

Trabzon Tanıtım Günlerinin en sıcak standlarından biri de Of Belediyesinin standı oldu. Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Akcebe, gurbetteki Oflulara ev sahipliği yaptılar.

Oflu hemşerilerini stantta ağırlayarak sohbet edip tanışma kaynaşma fırsatı bulan Çapoğlu ile Akcebe, hemşerilerine Ofçay’ın sıcak çayını ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Güzel organizasyonu nedeniyle Trabzon Dernekleri Federasyonuna teşekkür eden Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu; "Hemşerilerimizle tanışma fırsatı bulduk.  Uzun zamandır görmediğimiz hemşerilerimizi standımızda ağırladık. Kültürümüze destek veren Trabzon Dernekleri Federasyonuna teşekkür ederiz..Bu tür etkinlikler memleketten uzakta olan hemşerilerimizi kucaklaşmamızı ve birlik beraberliğimizi pekiştirmeyi sağlıyor" ifadeleri kullandı.