Başkan Sarıalioğlu'ndan, İl Emniyet Müdürü Alper'e hayırlı olsun ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Metin Alper'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper'i makamında ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Emniyet müdürü Alper'e yeni görevinde başarılar diledi. Sıcak karşılamasından dolayı Emniyet Müdürü Metin Alper'e teşekkürlerini sunan Başkan Sarıalioğlu, "Allah bu görevinizde muvaffakiyetler versin. Kentimizdeki yerel yönetimler ve kamu kurumları arasında güzel bir diyalog ve çalışma ortamı var. Of Belediyesi olarak eğitim, sağlık, güvenlik gibi birçok konuda kurumlarımıza iletişim halindeyiz. Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik projelerde, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışma yürütmeye hazırız. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Sarıalioğlu'na ziyareti için teşekkür eden Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper'de, Trabzon'un huzur ve güvenliği için her türlü çaba ve gayreti göstereceğini söyledi.

Emniyet Müdürü Alper ise, "Emniyet teşkilatı olarak bizlerde, huzur ve güvenin tesisi için yerel yönetimlerle sürekli istişare halinde olacağız. Bizden önceki arkadaşlardan devraldığımız görevi, bizler de en güzel şekilde devam ettireceğiz. Nazik ziyaretleriniz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyarette, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu hazır bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.