Başkan Sarıalioğlu'ndan yeni müdürlere ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'nin yeni müdürü Bülent Saka ile Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin yeni müdürü Temel Rıza Kofoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte okul müdürlüklerine yeni atanan müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler Müdür Bülent Saka’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Müdür Saka ile bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler, ilgi ve alakası nedeniyle Müdür Saka’ya teşekkür ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.

Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler Müdür Temel Rıza Kofoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Müdür Kofoğlu ile bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler, ilgi ve alakası nedeniyle Müdür Kofoğlu'na teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilediler.