Başkan Sarıalioğlu'ndan "Muhtarlar Günü" ziyareti

Başkan Sarıalioğlu'ndan "Muhtarlar Günü" ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "19 Ekim Muhtarlar Günü" sebebi ile Of Muhtarlar Derneğinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "19 Ekim Muhtarlar Günü" sebebi ile Of Muhtarlar Derneğinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yapılan ziyarette, Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ve Mahalle Muhtarları da hazır bulundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Sarıalioğlu ve Kaymakamı Fırat muhtarlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.

MUHTARLARIMIZLA UYUMLU VE KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ

Mahalle muhtarının bir araya geldiği programda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Muhtarların önemli görevler üstlendiğine dikkat çekerek; "Halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Bu güne kadar muhtarlarımızla uyumlu ve koordineli bir şekilde ilçemizde birçok hizmeti birlikte gerçekleştirdik. Aynı heyecanla ilk gün ki aşkla nice projeleri birlikte hayata geçirmeyi diliyor, muhtarlar gününüzü kutluyorum. Bugün vesilesiyle, tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylık ve esenlikler diliyorum" dedi.

MUHTARLIK FEDAKARLIK MÜESSESİDİR

Muhtarların demokrasinin mihenk taşları olduğunu belirten Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise konuşmasında; "Demokrasinin olmazsa olmazları mihenk taşları Muhtarımız mahallelinin derdine derman olmaya çalışarak çok önemli görevi yerine getirmektedir. Dolayısıyla Muhtarlık fedakârlık müessesedir. Bu zor görevi hakkıyla yapan muhtarlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

Erenköy Mahallesi Muhtarı Coşkun Ayyıldız ise tüm ilçe mahalle muhtarları adına yaptığı konuşmada; "Sorunların çözümünde köprü olan muhtar arkadaşlarımıza, çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Değerli Başkanımız, Kaymakamımız da sağ olsun, bizleri unutmamış. Ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. Ben de nazik ziyareti nedeniyle kendilerine teşekkür ediyor, tüm muhtar arkadaşlarımın Muhtarlar Gününü kutluyorum" dedi.