Geleceğe Of'tan 5 bin nefes

Tarım ve Orman Bakanlığınca Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda 11 milyon fidan dikilmesinin gerçekleştirildiği "Geleceğe Nefes" projesi hayata geçirildi. Tüm Türkiye'de aynı anda saat 11. 11'de başlayan fidan dikim kampanyası büyük ilgi gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde ve teşvikleriyle gerçekleştirilene fidan dikme kampanyası Of'ta da başarıyla gerçekleştirildi.

Of'ta gerçekleştirilen  "Geleceğe Nefes" projesi ile Of'ta İrfanlı Mahallesi Kalyon Viyadüğündeki yeşil alan İrfanlı Mahallesi sahilindeki boş alanda ve Dumlusu Mahallelerinde toplam 5 bin adet fidan dikimi yapıldı. Fidan dikimine Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Cengiz, Of Ormanlık Fidan Şefi Özgür Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,  Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

"Geleceğe Nefes" projesi ne katılan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptıkları açıklamada projenin önemine vurgu yaparak projenin mimarları olan başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.