Kızılay'a Of'tan büyük kan desteği

Kızılay'a Of'tan büyük kan desteği

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Kızılay'a Of'tan güçlü kan desteği verildi.

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Kızılay'a Of'tan güçlü kan desteği verildi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Of Belediyesi ile işbirliği yaparak  "Kızılay'a Kanımızla Güçlü Destek Veriyoruz"  adlı etkinlik Of'ta büyük teveccüh gördü. Kızılay tarafından Of Belediyesi önünde kurulan Kan Bağışı Tırı gönüllü bağışçıların kan vermesiyle Kızılay'a  önemli kan bağışı  sağlandı.

"Kan bir gün değil her gün ihtiyaçtır" anlayışıyla hareket eden ve organizasyonun öncüsü  İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, "Of genelinde zaten kan verme konusunda önemli duyarlılık var. Bizler de eğitim camiası olarak Kızılay'a her zaman olduğu gibi bugün de kurumsal olarak destek verelim istedik. Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu'na ve personellerine de katılımları ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. İnşallah eğitim camiamız ve belediye personelin bu işbirliği ile ilerde de  güzel bağış sağlanacaktır. Nice hayatlar kurtarmak dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diyerek duygularını ifade etti.

Of Kaymakam Eyüp Fırat da kan veren bağışçıları ziyaret etti. Kaymakam Fırat yaptığı konuşmada, "Öğretmen camiamızı ve belediye personelimizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir organizasyon oluyor. Emeği geçen herkesi kutluyor, kolaylıklar diliyorum" dedi.

Öğretmen veli, belediye personeli ve vatandaşların katıldığı "Kızılay'a Kanımızla Güçlü Destek Veriyoruz" etkinliği kapsamında 96 ünite kan bağışında bulunulmuş, 10 kişinin de kan değerlerindeki düşüklük nedeniyle kan alınamamış. Kızılay yetkilileri; "Of'tan her zamanki gibi büyük destek gördük, Of bizi yanıltmadı." Diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.