Başkan Öztürk'e öğretmenlerden ziyaret

Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Of Belediye Başkanlığı ziyaret edildi.

Öğretmenler Günü kutlamaları nedeniyle yapılan makam ziyaretleri kapsamında Of Belediye Başkanlığı ziyaret edildi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şehit Ahmet Türkkan MTAL Müdürü Temel Rıza Kofoğlu, Matematik Öğretmeni Hatice Türkyılmaz, Fizik Öğretmeni Hasan Acar ile birlikte Of Belediye Başkan Vekili Mehmet Öztük'ü makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Başkan Vekili Öztürk de ziyaretçilerine çiçek vererek  Öğretmenler Gününü kutladı. Ayrıca Başkan V. Öztürk öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim etti. Başkanlık ziyareti toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.