Başkan Sarıalioğlu’ndan Engelliler Haftası Mesajı

Başkan Sarıalioğlu’ndan Engelliler Haftası Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, engelliler haftasını kutladı.

Başkan Sarıalioğlu, her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde Engelliler Haftasının kutlandığını hatırlatarak, yaşam boyunca  her bireyin bir engelli adayı olduğunu ifade etti. 

Başkan Sarıalioğlu mesajında; “Doğuştan veya daha sonradan çeşitli nedenlerle, gerçekleşen engelli olma hali, her sağlıklı insanın karşılaşabileceği durumlardan birisidir. Engeli olan kardeşlerimiz yaşadıkları toplumda sağlık, sosyal yaşam ve birçok yaşamsal hizmetlerden sorunsuz biçimde yararlanması onların en temel haklarıdır. Biz, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, engelli kardeşlerimizin, İlçemizde daha rahat ve daha konforlu bir şekilde gündelik yaşamlarını devam edebilmeleri adına gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Onların sorunlarıyla oluşturduğumuz ekipler ile daha yakından ilgilenmeye gayret ediyoruz ve edeceğiz. Ayrıca engelli kardeşlerimiz ve İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızdan gelen hayatı kolaylaştıracak talepleri yerine getirmek için her daim hizmetinizde olacağız. Bu konuda ki talep ve isteklerinizi bizzat yada telefon yoluyla rahatlıkla Belediyemize iletebilirsiniz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli kardeşlerimin Engelliler Haftası'nı kutlar, sağlıklı ve engelsiz bir dünya dilerim” dedi.