Başkan Sarıalioğlu, "Daha Güzel Bir Of İçin Çalışıyoruz"

Of Belediyesi 2019 yılının son Meclis Toplantısı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

OF BELEDİYESİ'NDE 2019 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Gündem dışı konuşmalar ile başlayan Aralık Ayı Meclis Toplantısı bir önceki meclis toplantısına ait tutanağın okunarak kabul edilmesi ile devam ederken gündem maddelerinin karara bağlaması ile son buldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, meclis toplantısı sonunda yaptığı konuşmada, "2019 yılının son Meclis Toplantısını Meclis Üyelerimizin tamamının ve birim müdürlerimizin katılımları ile gerçekleştirdik. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ve ileriye dönük planladığımız projelerimiz hususunda istişarelerde bulunduk. El ele Of'umuzu marka şehir yapmak için çalışıyor, Önce Millet Önce Memleket diyerek yapacağımız hizmetler ile Of'umuzu çok daha iyi noktalara taşımanın gayreti içerisindeyiz. Söz Verdiğimiz Gibi çalışmaya devam inşallah. Aralık ayı meclis toplantımızda alınan karaların İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İlk günkü aşk ve heyecanla "Durmak Yok, Yola Devam" dedi.

Of Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.