Başkan Sarıalioğlu'ndan Sanayi Esnafına Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Sanayi esnafı ile bir araya gelerek kendilerine hayırlı işler temennisinde bulundu.

Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu ve Of Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Yıldırım'ın da eşlik ettiği ziyarette Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, esnaflarla uzun süre sohbet etti.

Sanayide işyerlerini ziyaret ederek esnafların sıkıntılarını dinleyen Başkan Sarıalioğlu, sanayi esnafına belediyeyi ilgilendiren konularda ve imkânlar ölçüsünde ihtiyaç duydukları her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; "Sanayi esnafımızın işi gerçekten ağır. Hepsine ayrı ayrı kolaylıklar diliyorum. Bu gün arkadaşlarımız ile sohbet etme, sanayi esnafının sıkıntılarını dinleme fırsatı bulduk. Belediye olarak her daim yanlarında olduğumuzu hatırlatmak isterim" diye konuştu.

Esnafların ziyaretler esnasında güler yüzle karşılamasının kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini ifade eden Başkan Sarıalioğlu, "Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan gelişme olmaz. Türk insanının misafirperver yüzü esnaflarımızda da mevcut. Yoğun ve ağır iş tempolarına karşın güler yüzlerini eksik etmiyorlar. Şehrimiz için emek veren, ter akıtan tüm esnaflarımızdan Allah razı olsun." dedi.

Ziyaret ettiği esnaflardan çalışmaları hakkında bilgi alan Sarıalioğlu, tüm esnaflara bol kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulundu.