Başkan Sarıalioğlu, "Bizim Sevdamız Of'umuzu Büyütmek, Geliştirmektir"

Of'ta halkın en hızlı şekilde hizmet alması için sokakları gezen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, halkı dinliyor. Esnaf ziyaretlerini devam ettiren Başkan Sarıalioğlu, ziyaretlerde halkın taleplerini dinliyor, projeleri anlatıyor.

BAŞKAN SARIALİOĞLU, "ESNAF BÖLGENİN EN ÖNEMLİ YATIRIMCILARI"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu çarşı içi esnafını ziyaret etti. İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Sarıalioğlu, "Günün en güzel saatleri kıymetli vatandaşlarımızla birlikte geçirdiğimiz saatler oluyor. Of'u en iyi Ofluların tanıdığını biliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana esnaf ziyaretlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Bölgemizin en önemli yatırımcıları olan esnaflarımızın istek ve taleplerini birinci ağızdan dinliyoruz." diye konuştu.

Ofluların hizmet beklentilerine, hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık esnaf bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Sarıalioğlu şunları söyledi: "Ziyaretlerimizde projelerimizi anlatıyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. En etkili ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için her anımızı vatandaşlarımızın arasında geçiyoruz. Böylelikle yürütülen belediyecilik hizmetlerinin vatandaş ve esnaf nezdinde nasıl karşılık bulduğunu yerinde değerlendirme imkanı buluyor, çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz." dedi.