Başkan Sarıalioğlu, Kaymakam Dervişoğlu'nu Ziyaret Etti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Ümraniye'de programına, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu'nu makamında ziyaret ederek başladı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Of Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Sarıalioğlu, Kaymakam Dervişoğlu'na çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Dervişoğlu'da Başkan Sarıalioğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.