Of Müftülüğü'nden Mevlidi Nebi konferansı

Mevlidi Nebi Haftası nedeniyle Of Müftülüğü tarafından düzenlenen “Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferansta Trabzon Müftüsü Osman Aydın katılımcılara Peygamberimizin aile hayatını anlattı.

Peygamberimiz Hz. Muhammet (SAV) doğum haftası olarak kutlanan “Mevlidi Nebi Haftası” etkinlileri kapsamında Of Müftülüğü tarafından “Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen konferansa Trabzon Müftüsü Osman Aydın, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve Of Müftülüğü personelleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu yaptı. Ömer Tellioğlu’nun ilahi okuduğu programda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan “Aile” temalı video katılımcılara izletildi.

Programın konferans bölümünde Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, “Hz. Peygamber ve Aile” konulu konferansta katılımcılara Peygamber Efendimiz Hz Muhammet (SAV)’in Aile Hayatı ve aileye verdiği değer konusunda bilgiler sundu.