Of Teknoloji Fakültesinde 5. Hamsi Festivali

Of Teknoloji Fakültesinde 5. Hamsi Festivali

Of'ta düzenlenen 'Geleneksel Hamsi Şenliği'nde öğrenciler gün boyunca hamsiye ve eğlenceye doydu.

Of'ta düzenlenen 'Geleneksel Hamsi Şenliği'nde öğrenciler gün boyunca hamsiye ve eğlenceye doydu.

Of’ta düzenlenen 'Geleneksel Hamsi Şenliği'nde öğrenciler gün boyunca hamsiye ve eğlenceye doydu. Of Teknoloji Fakültesinde Of Belediyesinin sponsorluğunda düzenlenen geleneksel hamsi şöleninde 500 kilo hamsi ızgara tüketildi.

Of Teknoloji Fakültesinde Hamsi Şenliğinin bu yıl beşincisi düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu şenlikte öğrenciler horonlar eşliğinde eğlenerek keyifli bir gün geçirdiler.

Of Teknoloji Fakültesi Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde düzenlenen Hamsi Festivaline Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Of Cumhuriyet Savcısı Yavuz Cengiz, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Daire Amirleri, Banka ve Çay Fabrikası Müdürleri, Of Teknoloji Fakültesi Derneği Yöneticileri, Fakülte’nin idareci, akademik üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Hamsi Festivalinde yaptığı açıklamada, "Gençlerimize verecek olduğumuz değer, geleceğimize vermiş olduğumuz değerdir. Gençlerimiz için ne gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu tür etkinlikler kaynaşma açısından son derece önemli, emeği geçen Of Teknoloji Fakültesi Dekanımıza ve Of Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenledikleri bu tür sosyal etkinliklerle şehir ile üniversite buluşmasına katkı sağladıklarını ifade eden Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar ise; "5. Geleneksel Hamsi Festivalimize destekleri nedeniyle Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na, katılımları nedeniyle Of Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat’a ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu yıl beşincisini gerçekleştirdiğimiz Hamsi Şenliği, kültürler arası bir diyalog. Çünkü yabancı öğrencilerimiz ve 81 ilden öğrencilerimiz var. Birçok ilden hamsiyi görmemiş, tatmamış öğrencilerimiz var. Hani kahve bahane deriz ya, hamsi bahane burada maksat bir araya gelmek, bu birliktelikleri tazelemek. Herkese teşekkür ediyorum. Burada bir aile sıcaklığını hissettik" şeklinde konuştu.