Vali Sonel'e Of'ta Sevgi Seli

Vali Sonel'e Of'ta Sevgi Seli

Of'ta yaklaşık 7 yıl önce Kaymakamlık yapan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Of'u ziyaret etti.

Of'ta yaklaşık 7 yıl önce Kaymakamlık yapan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Of'u ziyaret etti.

Eski Of Kaymakamı Tunceli Valisi Tuncay Sonel'den Of'a Ziyaret

Of'ta yaklaşık 7 yıl önce Kaymakamlık yapan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Of'u ziyaret etti.

Of'un Eski Kaymakamı olan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 7 yıl sonra ziyaret için geldiği Of'ta Oflular tarafından yoğun sevgi seli ile karşılandı.

2008-2012 yılları arasında Of Kaymakamı olarak görev yapan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 7 yıl aradan sonra geldiği Of'ta Of halkı tarafından yoğun sevgi ve sıcak ilgiyle karşılandı.

Of Hükümet Konağı önünde Of Kaymakamı Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve diğer katılımcılar tarafından karşılanan Vali Sonel, Hükümet Konağı'nı ziyaret ederek Kaymakamlık Makamına çıktı.

Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve diğer katılımcılarla bir süre sohbet eden Vali Sonel’e Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu tarafından günün anısına hediye takdim edildi. Kaymakamlık şeref defterini imzalayan Vali Sonel, eski mesai arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Of Belediyesine geçen Vali Sonel, Başkan Sarıalioğlu’nun makamında da katılımcılarla bir süre sohbet eti. Hatıra fotoğrafının ardından Of Belediyesi’nden ayrılan Vali Sonel, Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve diğer katılımcılarla birlikte Atatürk Bulvarı ve Barbaros Caddesi üzerinden yürüyerek Of Çarşıbaşı Büyük Camii’ne geçti.

Cuma namazını Of Çarşıbaşı Büyük Cami’nde kılan Vali Sonel, Cuma namazı sonrasında Oflularla kucaklaştı. Of halkının sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Sonel, vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

7 yıl aradan sonra Of’ta olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Sonel, sıcak ve samimi ilgileri nedeniyle Oflulara teşekkür etti.

Programının yoğunluğu nedeniyle Of’ta fazla zaman ayıramayacağını ve çok sayıda insanla görüşemediğini belirterek en kısa sürede yeniden Of’a ailem ile berber geleceğini belirterek tüm Of halkına selam ve sevgilerini iletti.