Başkan Sarıalioğlu, "Of'ta yol standartları her geçen gün artıyor"

Başkan Sarıalioğlu, "Of'ta yol standartları her geçen gün artıyor"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çamlıtepe Mahallesi’nde devam eden beton kaplama çalışmasını yerinde inceledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çamlıtepe Mahallesi’nde devam eden beton kaplama çalışmasını yerinde inceledi.

Gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarına büyük önem veren Of Belediyesi acil ihtiyaç bekleyen noktaların tespitini yaparak sorunların çözülmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Çalışmaları yakından takip eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çamlıtepe Mahallesi’nde devam eden beton kaplama çalışmasını yerinde inceleyerek, ilgili birim müdürlerinden çalışmaların akıbeti hakkında bilgiler aldı.

Çamlıtepe Mahallesi’nde yapılan tüm hizmetlerin tüm mahallelerde olduğu gibi vatandaşların ferah bir yaşam sürdürebilmesi adına yapıldığını söyleyen Başkan Sarıalioğlu, söz verdikleri hizmetleri fazlasıyla yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu, Of’un genelindeki mahalle yollarında bakım onarım çalışmalarını, program dâhilinde titizlikle sürdürdüklerini, mahalle yollarında eş zamanlı olarak asfaltlama, kuru ve yaş betonlama çalışmalarının sürdüğünü bildirildi.

OF'UMUZ İÇİN HİZMET AŞKI İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için belirlenen programlar dâhilinde mahallelerde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini ve bu yöntemin vatandaşın takdirini topladığını ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Vatandaşlarımızın rahat bir kış dönemi geçirmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam ve hayat standartlarını yükseltmek. Of'ta yaşayan tüm vatandaşlarımıza yakışır bir yol ağına imza alabilmenin derdi ve gayreti içerisindeyiz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Of için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle sakinlerimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.