Başkan Sarıalioğlu, Solaklı Vadisi Projesi Çalışmalarını İnceledi

Başkan Sarıalioğlu, Solaklı Vadisi Projesi Çalışmalarını İnceledi

Of’a değer katacak olan Solaklı Vadisi 1. Etap Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.

Of’a değer katacak olan Solaklı Vadisi 1. Etap Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Alanı 1. Etap Projesi’nin Of’un prestij projesi olacağını söyledi.

Başkan Sarıalioğlu, Solaklı Vadisi Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Alanı 1. Etap Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

OF İÇİN HEP BERABER CANLA BAŞLA

Çalışmalar hakkında bilgiler alan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Solaklı Vadisi Projesi’nin Of’un prestij projesi olacağını belirten Başkan Sarıalioğlu, “Sokalı Vadisi Projesi son sürat sonuçlanmaya doğru gidiyor. Burası aynı zamanda Of’un prestij yaşam alanı olacak. Of halkının rahatlıkla gelip piknik yapacağı, dinleneceği bir yer olacak. Ben inanıyorum ki burası bitirildiğinde bölgede prestiji örnek proje olacak” dedi.

ORTAK PAYDAMIZ OF İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Hizmetin tamamlanması ile Of halkının çok güzel büyük esere kavuşacağının da altını çizen Başkan Sarıalioğlu, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek ana gayemiz. İlk günkü azim ve heyecanla çalışmalarımıza Of'umuzun ileriye dönük gelişmesi için bizler yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye Of için devam ediyoruz. Taşkın Kontrol ve Rekreasyon Projesi'nin uygulanacağı Solaklı Vadisi Projesi’nin 1. etap inşaatında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeşil alan, spor alanları, yürüyüş alanları gibi sosyal ve spor faaliyetlerinin gerçekleştirilebileceği bir rekreasyon alanına kavuşturuyoruz. Özellikle ilçe merkezimize yürüyüş mesafesindeki bu alan ile şehrimiz bir kent parkına, şehir parkına kavuşacak ve bisiklet yolu gibi alanlar halkımızın hizmetine sunulacak, bölge halkımız da daha rahat nefes alacak. İnşallah yeni projelerimizi de hayata geçirerek Of'u büyütmeye devam edeceğiz. Bu önemli eserin Oflu vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını şimdiden diliyorum” diye konuştu.