Başkan Sarıalioğlu, "1874. Yerli Otomobilimize talibiz"

Başkan Sarıalioğlu, "1874. Yerli Otomobilimize talibiz"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yerli otomobil için ön siparişte bulunacaklarını açıkladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yerli otomobil için ön siparişte bulunacaklarını açıkladı.

Tanıtımı yapılan yerli otomobilin iç dizaynı ve tasarımının yanı sıra duyurulan özellikleri ile oldukça beğeni toplayan ve ülke çapında heyecan yaratan gurur kaynağı olduğunu söyleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2022 yılında görücüye çıkacak olan yerli otomobillere talip olduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye'nin Otomobili'nin ön gösterim aracının tanıtım törenini heyecanla takip ettiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu, "Of Belediyemizin kuruluş tarihinin 1874 yılı olması dolayısıyla üretim bandından inecek 1874. yerli otomobile talibiz" dedi.

1874. YERLİ OTOMOBİLE TALİBİZ

Türkiye’nin yarım kalan yerli otomobil hayalinin bugün gerçeğe dönüştüğünü vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, "Of Belediyesi olarak Türkiye Otomobil Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirilen yerli ve milli olarak üretilen MİLLİ GURURUMUZ yerli otomobillere belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere talibiz.  Aynı zamanda Of Belediyesi olarak araç parkımızı büyütmeye de hazırız. Ülkemizin yerli ve milli otomobilini halkımızın hizmetlerinde kullanabilmek için 2022'yi sabırsızlıkla bekliyoruz. Türk sanayisinin ve otomotivinin bağımsızlığı, ekonomimizin daha da güçlenmesi adına yerli otomobil projesi son yıllarda Türkiye’nin imza attığı sayısız büyük projeden biri. Cumhurbaşkanımızın büyük bir vizyon projesi olarak gördüğü yerli otomobille ilgili amacımız, Kültür, İlim ve Alimler Şehri Of’tan farkındalık oluşturmak ve Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu’na destek olmaktır. Cumhurbaşkanımızın yerli ve milli projeleriyle bugün ülkemiz hamd olsun dünyada ağırlığını ve itibarını daha da artırıyor. Bugün Türkiye için bir milattır. 60 yıl önce ‘Devrim’ ile başlayan uzun yıllardır ülkece hayalini kurduğumuz, yarım kalan hikayemiz ‘Türkiye’nin Otomobili’ milletimizin huzuruna çıktı. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.