Başkan Sarıalioğlu: "İyi Ki Varsın Beyza Nur"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Uğurlu Hacıahmetoğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Beyza Nur Al’ın sorularını yanıtladı.

Of Uğurlu Hacıahmetoğlu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Beyza Nur Al, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na gelecekte ki Of hakkında sorular sorarak röportajını gerçekleştirdi.

Öğrenci Beyza Nur’un sorunlarına samimiyetle cevap veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Millete hizmet etmek çok güzel bir duygu. Görevini severek yapan biri olarak herkesle birebir muhatap olma imkânı elde ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatı. Bugün, Beyza Nur Al kızımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Hem sevecenliği hem gözlerindeki ışıltı hem de röportaj esnasında sorduğu sorularla heyecanımıza yeni heyecanlar, ufkumuza yeni ufuklar kazandırdı. Rabbim gözlerindeki parıltıyı hiçbir zaman söndürmesin, böyle güzel gençlerimizin varlığı bu büyük ve aziz milletimizin en değerli hazinesi olmaya devam edecektir. Bundan sonraki hayatında Beyza kızımıza başarılar diliyor, gelecek yıllarının Rabbimizin rızası çerçevesinde gönlünce olmasını temennisiyle, bütün yavrularımızı yüceler yücesi ALLAH (C.C.)’a emanet ediyorum. İyi ki varsın BEYZA NUR!” diye konuştu.