Of Belediyesi'nde 2020 Yılının İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Of Belediyesi'nde 2020 Yılının İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Of Belediye Meclisi 2020 yılının ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Of Belediye Meclisi 2020 yılının ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Of Belediyesi 2020 yılının ilk meclis toplantısı Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında gerçekleşti.

Of Belediye Meclisi 2020 yılının ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Of Belediyesi’nde 2020 yılının ilk meclis toplantısı olan ocak ayı olağan meclis toplantısı Of Belediye Başkanı Salim Salih başkanlığında gerçekleştirildi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, toplantı öncesi 2020 yılının ilk meclis toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Yeni bir yıla girmiş olmanın heyecanını yaşarken, 2020 yılının ilk Meclis Toplantısını AK Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu’nun, Meclis Üyelerimizin tamamının ve birim müdürlerimizin katılımları ile gerçekleştirdik. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalar ve ileriye dönük planladığımız projelerimiz hususunda istişarelerde bulunduk. El ele Of’umuzu marka şehir yapmak için çalışıyor, Önce Millet Önce Memleket diyerek yapacağımız hizmetler ile Of’umuzu çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Söz Verdiğimiz Gibi çalışmaya devam inşallah. Ocak ayı meclis toplantımızda alınan karaların Of’umuza hayırlı olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederim. Hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. İlk günkü aşk ve heyecanla Durmak Yok, Yola Devam”dedi.

Of Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirilen meclis toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, geçen yılın değerlendirmesinin ardından 2020 yılında adından söz ettirecek projeler ve hizmetlerle yoğun geçeceğini belirtti. Of’u vatandaşlarla birlikte yönettiklerini belirten Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of Belediyesi olarak eğitim, kültür, sanat, üst yapı, yol, kaldırım, spor ve sağlık hizmetine büyük önem veriyoruz. Yapılan çalışmaların, projelerin ve hizmetlerin hayat bulmasında en büyük pay ilçemizi birlikte yönettiğimiz hemşehrilerimizle siz kıymetli meclis üyelerimizsiniz. Bundan sonra da hep birlikte omuz omuza güzel işlere imza atacağız. Bugün olduğu gibi bugünden sonra da hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerimize, projelerimize ve çalışmalarımıza hız katarak devam edeceğiz. Of’umuz için önemli kararların alınacağı ve yatırımların önünün açılacağı meclis toplantılarımızda alacağımız kararların hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun konuşmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Komisyonlardan gelen raporlar ve müdürlüklerden gelen teklifler değerlendirilerek karara bağlanmasının ardından Of Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.