Başkan Sarıalioğlu, "2020 Yılı Of İçin Yatırım Yılı Olacak"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of Belediye meclisi üyeleriyle yeni yılın ilk grup toplantısında biraya geldi. 2019 yılında yapılan yatırımların değerlendirildiği toplantıda Başkan Sarıalioğlu, Of’ta devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2020 yılının Of için yatırım yılı olacağını söyledi.

Yeni yılın Of’umuz, Trabzon’umuz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Sarıalioğlu, 2020 yılın Of için yatırım yılı olacağının sözünü verdi.

Meclis üyeleri ile birlikte omuz omuza çalışarak, Of’a en iyi hizmetleri getireceklerini vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, “2020 yılının ilk Meclis Toplantısı öncesi AK Parti Grup Toplantımızı, AK Parti Of İlçe Başkanımız Mehmet Hakan Terzioğlu, Grup Başkan Vekilimiz Mehmet Öztürk ve Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda icraatlarımızı ve projelerimizi bir kez daha değerlendirdik. El ele Of’umuzu marka şehir yapmak için çalışıyoruz. 2023 hedeflerine Önce Millet Önce Memleket diyerek yapacağımız hizmetler ile Of’umuzu çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Söz Verdiğimiz Gibi çalışmaya devam inşallah. Of için yapılan her yatırımda yapılan her hizmette bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bizler zamanımızdan, işimizden ve ailemizden fedakârlıklar yapıp bu kutlu yolda büyük işleri birlikte başaracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Of’umuza her türlü yatırımı getireceğimize inanıyorum. 2019 yılı içerisinde yaptığınız özverili çalışmalarınızı 2020 yılında da yapacağınızdan hiçbir şüphem yok. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini ve en güzelini hak ediyor, bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaptığınız çalışmalar ve hizmetler için her birinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Toplantımızın AK Parti Ailemize ve Of’umuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.