Başkan Sarıalioğlu, İrfanlı Mahallesi Camii inşaatının son durumunu inceledi

Of’ta yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İrfanlı Mahallesinde yapımına devam edilen cami inşaatını incelerken çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Of Belediyesinin girişimleri ile İrfanlı Mahallesinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatında çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “En kısa süre içerinde camimizi vatandaşlarımızın istifadesine sunmayı planlıyoruz” dedi.

Alanda incelemelerde bulunan Başkan Sarıalioğlu, inşaat sürecini değerlendirdi.

Başkan Sarıalioğlu, Of’un her köşesinde ihtiyaca yönelik yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade ederken “Yapılanları yerinde tespit edip yapılacaklarla ilgili işlemleri yerinde görerek doğru kararlar vermek istiyoruz. Bu anlamda bugünkü teknik gezimizi İrfanlı Mahalle Camii inşaatını inceleyerek yerinde gerçekleştirdik. Belediyemizin girişimleri, arsa tahsisi ve imar çalışmaları neticesinde hayırsever vatandaşlarımızın da destekleri ile camii inşaatı bitirilme aşamasına gelmiş olup İrfanlı Mahallesi ve tüm hemşehrilerimizin hizmetine sunulmasını planlıyoruz. İnşaatın bitirilmesi ile birlikte 12 Derslikli Kur’an Kursu Külliyesi, Eğitim ve Sosyal Tesisleri hizmete girecek olup bugüne kadar ve bugünden sonra verilecek. Mahalle gezilerimizde yapılanları gördükçe ve halkımızın teşekkürleri ile içimizi ısındı. Sağ salim hep birlikte camimizi bitirip içerisinde namaz kılmayı Rabbim nasip eder bizlere. Camimizin açılışında da nasip olursa hep birlikte gerçekleştireceğiz inşallah. İrfanlı Mahallemizde herkesin hayata geçmesini canı yürekten istediği camii konusunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.