Başkan Sarıalioğlu Çözüm yollarını birlikte istişare ediyoruz

Başkan Sarıalioğlu Çözüm yollarını birlikte istişare ediyoruz

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Sarıalioğlu mahalle ziyaretleri kapsamında İrfanlı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Sarıalioğlu mahalle ziyaretleri kapsamında İrfanlı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İrfanlı Mahallesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Sarıalioğlu mahalle ziyaretleri kapsamında İrfanlı Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İrfanlı Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen, ihtiyaçları yerinde tespit ederek, çözüm noktasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Sarıalioğlu, mahalle sakinleriyle çalışmalarına ve projelerine ilişkin istişarelerde bulundu.

OF İÇİN CANLA BAŞLA

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Sarıalioğlu, daha kaliteli, yaşanabilir bir şehir hedefiyle Of’un 68 mahallesine adil hizmet götürme noktasında bu ziyaretleri çok önemsediğine vurgu yaparak,“İrfanlı Mahallemizde incelemelerimizin ardından çay ocağında hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Güzel bir sohbet oldu. Sıcak karşılamaları soğuk havada içimizi ısıttı. Muhtarımızla, esnaflarımızla ve mahalle sakinlerimizle birlikte sorunları ve talepleri yerinde tespit ederek, çözüm yollarını birlikte istişare ediyoruz. Of’umuza yapacağımız her hizmet, hemşehrilerimizin görüş ve önerileriyle şekillenecektir. Zira bu şehre dair söylenecek her sözün, atılacak her adımın arkasında vatandaşlarımızın yer almasını istiyoruz. Rabbim birliğimizi, neşemizi daim etsin” dedi.

OF’UMUZU HEP BİRLİKTE DAHA İYİ BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ

İrfanlı Mahallesinde devam eden, Of İlçe Stadyumu, İranlı Mahallesi Camii ve H.M.B. Ulusoy Caddesi üzerindeki 24 adet binanın dış cephe kaplamalarının yöresel mimariye uygun dönüşüm projesini hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu, “Attığımız ve atacağımız her adımla şehrimizin bugününe ve yarınlarına değer katıyoruz. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda ve elbette hemşehrilerimizin desteğiyle, daha çok üreterek, Of’umuzu daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Her zaman yanımızda olan ve destekleriyle gücümüze güç katan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.