Başkan Sarıalioğlu: "Biz Of’umuza Sevdalıyız"

Başkan Sarıalioğlu: "Biz Of’umuza Sevdalıyız"

Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyüş yaparak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Belediyenin çalışmaları ile ilgili fikirleri ilk ağızdan duymak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu tür sürpriz ziyaretlerini belirli aralıklarla sürdüren Başkan Sarıalioğlu’na büyük ilgi gösterildi.

Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Atatürk Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Yürüyüşte yol boyunca işyerlerine girerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, Of Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptı.

BİZ OF’UMUZA SEVDALIYIZ

Alışveriş yaparken Başkan Sarıalioğlu’nu gören vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediyenin çalışmaları ile ilgili fikirleri ilk ağızdan duymak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla bu tür sürpriz ziyaretleri sürekli gerçekleştiren Başkan Sarıalioğlu, “En büyük amacımız gönüller kazanmak, sizlerin rızasını ve duasını almaktır. Bugün, esnaf kardeşlerimize hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarımızın sorunlarını ve güzel temennilerini dinleyerek, Atatürk Bulvarı üzerinde güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Oflu hemşehrilerimizin beklentilerinin farkındayız ve bu beklentileri en kısa zamanda gidermek için tüm gücümüzle daima Söz Verdiğimiz Gibi çalışmaya devam edeceğiz. Samimiyetle bizi karşılayarak gördüğü anda durarak selam veren ve iyi dileklerini eksik etmeyen tüm hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Halkımızdan aldığımız güçle, Of İçin Canla Başla çalışıyoruz. İstişareye önem veriyor, halkımızla, vatandaşlarımızla her daim bir ve beraber olmaya, onların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Kamuoyu asla yanılmaz. Her vatandaşımızın düşüncesini önemsiyor, kamuoyunu sıcak tutmaya gayret ediyoruz. Biz Of’umuza sevdalıyız, insanımıza sevdalıyız. Görevimiz bir gün bitecek ama görev süresince insanımızın gönlünde iyi bir yer bırakabilirsek o zaman biz yaptığımız işten dua alırız. Bizim derdimiz gönüller kazanmaktır. Hamdolsun gücümüzün yettiğince şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu şehri daha ileriye taşımak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.