Başkan Sarıalioğlu: "Bizim Sevdamız Of’umuzu Büyütmektir"

Başkan Sarıalioğlu: "Bizim Sevdamız Of’umuzu Büyütmektir"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2020 yılında başlanılacak projelere değinerek, esnafların istek ve taleplerini dinledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2020 yılında başlanılacak projelere değinerek, esnafların istek ve taleplerini dinledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, çarşı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Sarıalioğlu, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen esnaf ziyareti sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da görüştü.

Her girdiği iş yerinde esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan Sarıalioğlu, gösterilen ilgiye aynı ilgiyle cevap vererek yaptıkları çalışmalarla ilgili teveccühler karşısında dua istedi. Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve hatır soran Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, esnaf ve vatandaşların taleplerini de aldı.

Ziyaretleri sırasında samimi şekilde karşılanan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, esnaflarla sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu. “Hayırlı işler bol kazançlar” temennisinde bulunduğu çarşı esnafının talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Sarıalioğlu, bunlara ilişkin notlar aldı. Sarıalioğlu, ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek sıkıntılarını yerinde dinledi.

BİZİM SEVDAMIZ OF’UMUZU BÜYÜTMEKTİR

Başkan Sarıalioğlu, “Oflular Vatan Topraklarının İşgali Karşısında Şanlı Bir Direniş Göstermiştir”

Başkan Sarıalioğlu, belediye olarak esnaf ve sanatkârların her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, “Biz Of’a sevdalıyız. Vatandaşlarımızın gönüllerini hoş etmek en büyük projemizdir. Bütün derdimiz gönüllerde hoş bir sada bırakmaktır. Bugün, yazdan kalma bu güzel günde, bizleri güler yüzle karşılayan esnaflarımıza hayırlı işler diledik, hemşehrilerimizle de selamlaşıp hal hatır sorduk. Onlarla keyifli sohbetler gerçekleştirdik. Gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm esnaflarımız yalnızca Of’umuzda değil, ülkemizin de var olmasının önemli unsurlarındandır. Esnaf ve sanatkârlarımızın her zaman yanında olacağız. Onlara elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bizim sevdamız Of’umuzu büyütmektir, söz verdiğimiz gibi daima bir ve beraberiz. Gönülden çalışan yorgunluk nedir bilmez. Of için canla başla” diye konuştu.