Başkan Sarıalioğlu, Yeni Jandarma Binasını İnceledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, hizmete girecek Of İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Of İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası yapımı hızla devam ediyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu ile birlikte Of İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasını inceleyerek yetkililerden bildi aldı.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Of İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası inşaatını yerinde inceleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bugün, Of’umuza kazandırdığımız, yapımı tüm hızıyla devam eden Of İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binası inşaatını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldık. Of Belediyesi olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarla uyumlu çalışmalarımız devam ediyor. Of Belediyesi olarak her zaman askerimizin, polisimizin yanındayız. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması ile hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Hemşehrilerimize hizmet noktasında daha iyi mekânlar oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu şehir bizim, Of’umuzu daha yaşanabilir ve daha modern hale getirmek için uğraş veriyoruz. Dur durak bilmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu güzel projenin Oflu hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını şimdiden diliyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele” şeklinde konuştu.