Başkan Sarıalioğlu: "Her Şey Daha Yaşanabilir Bir Of İçin"

Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt, Proje ve Çevre Dairesi Başkanı Zühtü Düzen ve Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet Aşık ile birlikte toplantı düzenleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of’ta yaşanan trafik yoğunluğuna çözüm üretmek için hazırlanan projeleri masaya yatırdı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt, Proje ve Çevre Dairesi Başkanı Zühtü Düzen ve Karayolları 10.Bölge Müdürü Mehmet Aşık ile bir araya geldi.

Of’ta ulaşımı rahatlatmak için gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısında Of halkının hayatını kolaylaştıracak başta trafik ve ulaşım olmak üzere birçok konu istişare edildi.

Görüşmede Of’un geleceğini esas alan çalışmaların hayata geçirilmesini isteyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of’umuzdaki yoğun trafik sıkıntısını ortadan kaldırarak, sınırlarımız içindeki ticareti canlandırarak vatandaşlarımızı hem ekonomik hem de güvenlik açısından rahatlatacaktır. “Yol, medeniyettir.” düsturuyla hareket ederek Of’umuza büyük bir kazanımı sunmanın gayreti içerisindeyiz.  Kararları yakında kamuoyuyla paylaşacağız inşAllah. Bu duygu ve düşüncelerle ilgi ve alakalarından dolayı başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, talebimizle yakından ilgilenen Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Aşık’a, Karayolları Genel Müdürlüğümüz Etüt, Proje ve Çevre Dairesi Başkanı Sayın Zühtü Düzen’e ilçem adına  teşekkürlerimi sunarım. Of’umuzun ileriye dönük gelişmesi için bizler yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İlk günkü azim ve heyecanla çalışmalarımıza Of için devam ediyoruz. Of’umuz için Durmak Yok Yola Devam. Her şey daha yaşanabilir bir Of için!” ifadelerini belirtti.