Başkan Sarıalioğlu Ofspor Kulübü Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Başkan Sarıalioğlu Ofspor Kulübü Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yanı sıra Of Kaymakamı Eyüp Fırat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral ve kulüp yöneticileri de katıldı.

Of’ta yıllardır, sporun gelişmesi ve genç sporcuların yetiştirilmesi için çaba sarf eden Ofspor Kulübü yöneticilerine teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Of’ta gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve sporla sağlıklı bir yaşam sürmeleri için emek veren siz değerli yöneticilerimizin aldıkları görevler bizler için çok önemli bir yer tutmaktadır. Of Belediyesi olarak spor faaliyetlerine yaptığımız çalışmalar ortadadır. Bu destek ve işbirliği durmadan devam edecektir” dedi.

Göstermiş olduğu ilgi, alaka ve desteklerden dolayı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve Of Belediyesi’ne teşekkür eden Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral; “Of’umuzda spor ve sporcuların gelişmesi için çalışan, Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu’nun yapmış olduğu çalışmalar ortadadır. Tüm çalışmalar için, Of gençliğine ve Ofspor’umuza yapmış olduğu destekler için kendilerine teşekkür ediyoruz. Her ihtiyaç duyduğumuzda kendilerini yanımızda görmek ve destek vermesi bizler için mutluluk verici” ifadelerine yer verdi.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Sarıalioğlu Ofspor Kulübü yöneticilerinden gelen talep ve istekleri değerlendirerek, Of’ta devam eden yatırımları ve projeleri anlattı. Of İlçe Stadyumu ve Spor Kompleksi projesinin en kısa sürede Of’a kazandırılacağını belirten Başkan Sarıalioğlu; “Her zaman kalbimizle, dualarımızla ve desteğimizle yanında olduğumuz, Of’umuzun en büyük markası Ofspor’umuzun Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, hepimizin arzuladığı birlik ve berberlik mesajları verildi. Bu güzel birlikteliğin her zaman devam etmesini diyorum. Of Belediyesi olarak biz gerek Ofspor’umuza gerekse amatör kulüp takımlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir. Yeter ki bu birlik, bu beraberlik bozulmasın” şeklinde konutu.

Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı yöneticilere teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu, sportif faaliyetler için ve istişare toplantılarının her fırsatta tekrarlanacağını belirtti. Toplantı sonrası Ofspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri bir süre sohbet eden Sarıalioğlu, Pazar günü Tokat’ta oynanacak olan Erbaaspor maçı öncesi Ofspor’a başarılar diledi.