Of Stadyumunda Sona Yaklaşıldı

Of’u sporda da marka bir kent yapma hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Stadyumu ve Spor Kompleksi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sarıalioğlu, Of’a yakışır özel bir spor tesisinin ilçeye en kısa sürede kazandırılacağını söyledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu beraberinde Of Kaymakamı Eyüp Fırat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Ofspor Yönetim Kurulu Başkanı Olcay Saral ile birlikte Of İlçe Stadyumu ve Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’den bilgi aldı.

Stadyumda eksikliklerin hızla giderilerek standartlara uygun hale getirildiğini aktaran Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Of’umuza kazandırdığımız, Of İlçe Stadyumu ve Spor Kompleksi projesinin son durum çalışmalarını inceleyerek istişarelerde bulunma fırsatı bulduk. Of’umuzun ileriye dönük gelişmesi için bizler yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Eksiklikler giderilerek Of’umuza ve Türk futboluna ev sahipliği yapacak,  gençliğimize uzun yıllar hizmet edecek bu önemli eserin Oflu hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını şimdiden diliyor, şanlı ve şampiyon Ofspor’umuza 2.Lig yolunda başarılar diliyorum. Şampiyon Ofspor herşeyin en iyisine, en güzeline layıktır” dedi.