Başkan Sarıalioğlu'ndan, Hasta ve Hasta Yakınlarına Moral Ziyareti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Başhekim Şaban Uysal ile Of Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Sarıalioğlu; hasta ve yakınlarına acil şifalar dileyerek en kısa sürede normal yaşantılarına dönmelerini temenni etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Of Kaymakamımız Eyüp Fırat ve değerli kardeşim Hakan Karataş ile birlikte Of Devlet Hastanesi, hastane yönetimini ve hastane personelini ziyaret edip, tedavi gören hastalarımızı ve miniklerimizi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Bizler, tedavi gören hemşehrilerimizin en kısa sürede sağlıklı günlere dönmeleri için onlara moral vermek, yalnız olmadıklarını hissettirmek için buradayız ve yanlarındayız. Bizleri nazikçe ağırlayan Hastane Başhekimi Şaban Uysal ile birlikte bütün hastane personellerine teşekkür ediyor, Rabbim den tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle gece, gündüz demeden görevlerini yapan hastane personellerimize, doktorlarımıza ve hastane yönetimimize hemşehrilerimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat’da; “İyi günde de kötü günde birlik olabilmemiz lazım. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Hasta ve hasta yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekilere teşekkür ettiler.