Of Şehit Ahmet Türkkan Lisesine Yeni Öğretmenler Odası

Of Şehit Ahmet Türkkan Lisesine Yeni Öğretmenler Odası

Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesi yapılan çalışmalar sonucu yeni öğretmenler odasına kavuştu.

Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesi yapılan çalışmalar sonucu yeni öğretmenler odasına kavuştu.

Of’un en eski liselerinden Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesi yapılan çalışmalar sonucu yeni öğretmenler odasına kavuştu. Gerek öğretmenler odası gerek bilişim sınıfı gerekse diğer bölümler için açılış programı düzenlendi. Açılış programı ilk olarak öğretmenler odasının açılışı ile başladı. Öğretmenler odası açılışını Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Okul Aile Birliği Başkanı Tahir Hacıahmetoğlu ve öğretmenler yaptı. Açılışın ardından öğretmenlerin hazırlamış olduğu kahvaltıya geçildi.

Kahvaltı sonrası Okul Müdürü Temel Rıza Kofoğlu ziyaretleri ve katkıları nedeniyle Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu teşekkür etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı konuşmada, “Bizleri böyle güzel bir masada ve aile ortamında ağırladığınız için şükranlarımı sunuyorum. Eğitim her zaman birinci önceliğimiz oldu. Bundan sonra da elimizden geldiğince her zaman hizmetkârınız olacağız. Sizler bizim baş tacımızsınız. Rabbim yardımcınız olsun, ayaklarınıza taş değdirmesin” dedi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat da konuşmasında, “Geldiğimiz günden beri okulları sürekli geziyoruz. Of’ta çok güzel bir eğitim ailesi var. Eğitimde yükselen bir başarımız var. Değerli belediye başkanımız bizim için bir şans. Eğitim konusunda ne istemişsek bizi hiç geri çevirmedi. Hatta bize gelmeden önceden bir çok şeyi hallediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün çalışma azim ve gayreti de takdire şayandır. Aile kültürü ile çalışıyor. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Yeni yapılan birimlerimizin de hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından yeni yapılan Bilişim Sınıfı ve Rehberlik Odası gezildi. Okula yapmış olduğu katkılardan dolayı Of Kaymakamı Eyüp Fırat; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ve Okul Aile Birliği Başkanı Tahir Hacıahmetoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesindeki programa Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Okul Aile Birliği Başkanı Tahir Hacıahmetoğlu ve öğretmenler katıldı.