Of’tan Suriye İdlip’e İnsani Yardım Kampanyası

Of Belediyesi, Of Kaymakamlığı, Beşir Derneği ve STK’lar İdlip için oluşturulan yardım merkezinde battaniye, giyim (kışlık), ayakkabı (kışlık), çocuk bezi, kuru gıda, ayni ve nakdi yardımlarını toplayacak.

Of Beşir Derneği temsilciliği önderliğinde Of Belediyesi, Of Kaymakamlığı ve Of’taki STK’larında desteği ile Suriye İdlip için insani yardım kampanyası başlatıldı.

OF İDLİP İÇİN TEK YÜREK

Of Belediyesinden yapılan açıklamada; “Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Beşir Derneği ve Of Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği ile İdlip için yardım kampanyası başlatıyoruz. Eski Of Terminal karşısı Hacıbayramoğlu AVM’de oluşturulan yardım merkezimizde BATTANİYE – GİYİM (KIŞLIK) – AYAKKABI (KIŞLIK) – ÇOCUK BEZİ – KURU GIDA – AYNİ VE NAKDİ yardımları toplanacaktır. Kış, en çok İdlipli Kardeşlerimiz için zor geçiyor. Soğuk kış günlerinde hayatlarını devam ettirecekleri ihtiyaçları var.”