Ak Parti Kadın Kollarından Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen ile Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, “Bugün, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Çelenk Sürmen hanimefendi, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanımız Songül Okutan hanimefendi ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. 2023 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda, belediye-teşkilat birlikteliğinin en güzel örneklerinden birini Of’umuzda ortaya koyuyoruz. Belediyemiz ile teşkilatımız arasında örnek bir birliktelik var. AK Partinin Türkiye genelinde sürdürdüğü değişim ve gelişim sürecini ilçemizde de aynı heyecan ve tempo ile sürdürüyoruz. Partimizin kuruluşundan itibaren başlayan süreçte, sizleri her zaman yanımızda hissettik. Sizin gücünüzü yanımıza almak sureti ile gücümüze güç kattık. Kadınlarımızın toplum ve siyasetteki yeri ve AK Parti’nin kadınlara vermiş olduğu önemi ve yeri tartışılmaz bir gerçektir. Bu önem çerçevesinde kadınlarımızın teşkilatımıza sağlamış olduğu katkı çok büyük. Siyasi başarılarımızın en büyük mimarlarından birisi de sizlersiniz Sizleri gönülden tebrik ediyorum” dedi.