Başkan Sarıalioğlu Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Başkan Sarıalioğlu Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönem kapanışında öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönem kapanışında öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.

Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun yanı sıra Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Gerçekleştirilen programda Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda yeniden düzenlenen Müzik, Resim ve Fen sınıfları ile Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’na kazandırılan Kütüphane ve Zeka Oyunları sınıfının açılışı gerçekleştirildi.

Program sonrası Başkan Sarıalioğlu karne heyecanı yaşayan öğrencilere karnelerini dağıttı. Karnelerini Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun elinden alan çocuklar büyük sevinç yaşadı. Veliler, öğrenciler ve öğretmenlerle tek tek fotoğraf çektiren Başkan Sarıalioğlu kimi zaman da duygu dolu anlar yaşadı.

ÇOCUKLARIMIZ OF’UMUZUN, TÜRKİYE’MİZİN GELECEKLERİ

Öğrencilerin karne sevincine ortak olan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Öğrencilerimiz bugün karnelerini aldı ve dört gözle bekledikleri yarıyıl tatilleri başladı. Bizde Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokul’unda düzenlenen 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem kapanış programında öğrenci kardeşlerimizin karnelerini dağıtarak, onların mutluluklarına ortak olduk. Hepsi birbirinden değerli yavrularımız. Çocuklarımız Of’umuzun, Türkiye’mizin gelecekleri. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin karnelerindeki başarıların ömür boyu sürmesini diliyorum. Karne sevinci yaşayan çocuklarımızın yarıyıl tatilinde güzelce dinlenmelerini tavsiye ediyor, tüm öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize mutlu bir yarıyıl tatili diliyorum. Başarılı bir dönemi geride bırakarak dinlenmeyi hak eden öğrencilerimize bu dinlenme boşa zaman harcama değil. Tatillerinde de zamanlarını güzel değerlendirerek yeni hedefler seçmeliler. Bu tatilde kitaplar okuyacaklar, düşünecekler daha sonrasında da üretip yarışacaklar. Çocuklarımızın başarılarında emeği olan öğretmenlerimizi ve ailelerini de ayrı ayrı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin karneleri birbirinden başarılı. Zaten Of’umuzdan da bunu bekliyorum. Allah çocuklarımıza nazar değdirmesin” dedi.

HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE DAHA GÜZELE

Eğitim her zaman birinci önceliğimizdir ifadelerine yer veren Başkan Sarıalioğlu, “Of Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda yenilenmiş olan Müzik, Resim ve Fen sınıflarını ile okulumuza kazandırılan Kütüphane ve Zeka Oyunları sınıfının açılışını gerçekleştirdik. Bizleri böyle güzel bir masada ve aile ortamında ağırlayan Okul Müdürümüz Mehmet Soylu’ya ve öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Eğitim her zaman birinci önceliğimiz oldu. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Okulumuza ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.