Başkan Sarıalioğlu, Başkan Vahapoğlu’nu Evinde Ziyaret Etti

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren ve evinde istirahat eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu’nu ziyaret etti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu’nu ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu evinde istirahata çekildi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu’nu evinde ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Başkan Vahapoğlu’nun bir süre istirahat edeceği belirtildi.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, kendisini ziyarete gelen herkese teşekkür etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın ziyaretinden dolayı duygulandığını ve çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Vahapoğlu, “Rahatsızlığım sonucu sevgili dostlarımın duaları hızlı bir şekilde iyileşmeme katkıda bulundu. Evime kadar gelerek beni ziyaret eden ve bana moral veren Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamımız Eyüp Fırat’a çok teşekkür ederim” diyerek duygularını ifade etti.

Başkan Vahapoğlu’nu evinde ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ziyaret ve Vahapoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi vererek, “Rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenmekte olan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu’nu, Of Kaymakamımız Eyüp Fırat birlikte ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Değerli Başkanımızın, hızla sağlığına kavuştuğunu görmek bizleri mutlu etti. Bu vesile ile tüm hastalarımıza yüce Mevla’dan şifalar diliyorum” dedi.