İdlip'e Yardım Kampanyası Of'ta Devam Ediyor

İdlip'e Yardım Kampanyası Of'ta Devam Ediyor

Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Beşir Derneği Of Temsilciliği ve STK’ların desteği ile İdlip için başlatılan yardım kampanası Of’ta devam ediyor.

Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Beşir Derneği Of Temsilciliği ve STK’ların desteği ile İdlip için başlatılan yardım kampanası Of’ta devam ediyor.

Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Beşir Derneği Of Temsilciliği ve STK’ların desteği ile İdlip için başlatılan yardım kampanası Of’ta devam ediyor. Yardım Merkezini ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu son durum hakkında bilgi aldılar.

İdlip’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan Türkiye’de ki birçok yardım kuruluşu ve STK’lar çeşitli yardım kampanyaları ile bölgede yaşayan insanların yarasını sarmak istiyor. Bu kapsamda Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi, Beşir Derneği Of Temsilciliği ve STK’ların desteği ile İdlip için Of’tan yardım kampanyası başlatıldı. Eski Of Terminal karşısında Kuveyttürk Of Şubesi yanında bulunan Eski Hacıbayramoğlu AVM’de bulunan yardım merkezinde İdlipliler için Battaniye – Giyim (Kışlık) – Ayakkabı (Kışlık) – Çocuk Bezi – Kuru Gıda – Ayni ve Nakdi kabulü yapılıyor.

Yardım merkezini ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu toplanan yardımlar ile ilgili çalışanlardan bilgi aldılar. Başkan Sarıalioğlu, Ofluların yine örnek bir dayanışmaya imza attığını söyledi. Beşir Derneği’nden gelen bilgiler doğrultusunda özellikle barınma ihtiyacını karşılamak amacı ile yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, geçmiş yıllarda da bu tür duyarlı kampanyalara Ofluların imza attığını ifade etti. Kampanyanın 20 Şubat 2020 Perşembe gününe kadar devam edeceğini hatırlatan Başkan Sarıalioğlu, soğuk kış günlerinde bu yardımın çok manidar olduğunu hatırlattı.

OF İDLİP İÇİN TEK YÜREK

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Beşir Derneği Of Temsilciliği öncülüğünde böyle güzel bir yardım kampanyasının başlatılmasından onur duyduğunu belirterek, “İdlip’te yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin acil temel barınma ihtiyaçları var, kamplarda yaşam çok zor bizlerin de iyilik yapmak için tam vakti. Bugün, Of Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Daire Amirlerimiz ile birlikte Of Kaymakamlığımız, Of Belediye Başkanlığımız, Beşir Derneği Of Temsilciliği ve STK’larımızın desteği ile İdlip’te ki kardeşlerimiz için oluşturulan yardım merkezimizi ziyaret ettik. Bizler kardeşlerimizin bu zor günlerinde bir nebzede olsa yanlarında olalım, acılarını paylaşalım diye yola çıktık. Çok şükür ki; gelen yardımlardan ve ilgiden gördüğümüz kadarıyla Oflu vatandaşlarımız da her zaman olduğu gibi veren el pozisyonlarını korudular ve her zaman fazlasıyla destek oldular. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da bizzat ilgilendiği bu konuya bizlerde sessiz kalmadık. Orada bulunan, kardeşlerimiz savaş, soğuk ve açlıkla mücadele ediyor. Her zaman mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz Onlar açken biz tok yatmayacağız. Rabbim yardımlarınızı kabul makbul eylesin” dedi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise; “İdlip’teki kardeşlerimize özellikle kış mevsiminde zaruri gıda malzemeleri ile ilgili, örnek bir yardım kampanyası tertip ettiler. Bu kapsamda biz Of İlçemizde üzerimize düşeni yapıyoruz Kaymakamlığımız, Belediyemiz ortaklaşa olarak. Vatandaşlarımızın bu anlamda yardımseverlik örneği göstererek bu kampanyaya destek vereceğine inanıyoruz. Bugün hayırsever hemşehrilerimizi bu örnek kampanyaya davet ediyoruz” diye konuştu.