Başkan Sarıalioğlu'ndan Elazığ'a Geçmiş Olsun Mesajı

Elazığ Sivrice’de meydana gelen 6.8’lik depremde, depremzedelerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yardım etmeye hazır olduklarını söyledi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan, 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, deprem birçok çevre illerden olduğu gibi Of’tan da hissedildi. Depremde 6 ölü 200 yaralı olduğu tespit edildi.

Vatandaşlar sokağa dökülürken Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgesine yardımlar devam ediyor. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da olayı yakından takip ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hepimizi derdinden sarsan ve şehrimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanılan can kayıplarının artmaması en büyük temennimizdir. Devletimizin ilgili kurumlarıyla, AFAD ekipleriyle irtibat halindeyiz. Of Belediyesi olarak talep gelmesi durumunda ihtiyaç duyulan yerlerde, arama-kurtarma çalışmaları için tüm birimlerimizle desteğe hazırız. Of halkı ve Of Belediyesi olarak, ihtiyaç olması durumunda yaşanabilecek mağduriyetlerin giderilmesi için seferber olacağımızı bildirmek isteriz. Allah memleketimizi tüm felaketlerden muhafaza etsin. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi. Ayrıca Başkan Sarıalioğlu her an için hazır olduklarını dile getirdi.