Başkan Sarıalioğlu'ndan Elazığ'a Destek Mesajı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Elazığ’daki depremzedeler için destek olmaya hazır olduklarını söyledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Elazığ’da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgedeki vatandaşlara yardım etmek için hazırda beklediklerini söyledi. Yaşanan deprem nedeniyle can ve mal kaybı haberlerini üzüntü içerisinde takip ettiklerini vatandaşların en az zararla depremi atlatmaları yönünde temennide bulunduğunu dile getirdi. Öte yandan Başkan Sarıalioğlu sosyal medya üzerinden yayınladığı destek mesajında Of halkı ve Of Belediyesi olarak her türlü yardımda yanında olacaklarını belirtti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da olayı yakından takip ediyor. Başkan Sarıalioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Hepimizi derdinden sarsan ve şehrimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanılan can kayıplarının artmaması en büyük temennimizdir. Devletimizin ilgili kurumlarıyla, AFAD ekipleriyle irtibat halindeyiz. Of Belediyesi olarak talep gelmesi durumunda ihtiyaç duyulan yerlerde, arama-kurtarma çalışmaları için tüm birimlerimizle desteğe hazırız. Of halkı ve Of Belediyesi olarak, ihtiyaç olması durumunda yaşanabilecek mağduriyetlerin giderilmesi için seferber olacağımızı bildirmek isteriz. Allah memleketimizi tüm felaketlerden muhafaza etsin. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi. Ayrıca Başkan Sarıalioğlu, her an için hazır olduklarını da dile getirdi.