Of Belediyesi'nden Elazığ ve Malatya'ya 2 Tır Su Yardımı

Of Belediyesi, Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için 2 tır dolusu su gönderdi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu bölgedeki koordinasyon merkezleri ve kurumlarla yaptığı görüşmeler sonucunda ihtiyaç duyulan 2 tır dolusu su gönderdi. İlk etapta 2 TIR dolusu 6 bin 136 adet sudan oluşan yardımı, ihtiyaç duyanlara ulaştırılmak üzere, afet koordinasyon merkezine gönderiyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, deprem bölgesindeki koordinasyon noktalarıyla gerekli görüşmeler sağlanmasının ardından yardım malzemelerini taşıyan tırlar hızla hazırlanmaya başlandıklarını ve yola çıkacaklarını kaydetti. Başkan Sarıalioğlu, “Her türlü imkanımızı seferber ettik. Of Belediyesi olarak, hızla hareket ederek, Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere yardımcı olabilmek için gerekli hazırlığı yaptık. Bölgeye ilk etapta, Of Belediyemiz ve FATSU Doğal Kaynak Suyu’nun da katkılarıyla 2 TIR dolusu 46 ton, 4992 adet 5’litrelik, 1144 adet 19’litrelik toplamda 6 bin 136 adet sudan oluşan yardım gidecek. Araçlarımızı, ihtiyaç duyanlara ulaştırılmak üzere, bölgede dağıtımları sevk eden afet koordinasyon merkezine yolluyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. İhtiyaç tespit ettikçe, onlara da cevap vereceğiz. Dualarımız da afetzedelerimizle” dedi.