Ak Parti Of İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Of İlçe Teşkilatı tarafından ilçe teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda Of’ta devam eden yatırımlar ile hayata geçirilecek hizmetler de ele alındı.

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Trabzon İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Uğur Aydın, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Temel Şükrü Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Parti Yöneticileri, Mahalle Başkanları ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Terzioğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Terzioğlu ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu yaptıkları konuşmalarla yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verdiler.

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, yaptığı konuşmada, “Bu davaya gönül vermiş her bir dava arkadaşımdan gurur duyuyorum. Milletimizle beraber, dün olduğundan daha fazla bir inançla, daha fazla bir gayretle ve daha büyük bir kararlılıkla, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Büyük Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında saf tutacağız. Toplantımızın ilçemiz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Milletimizden aldığımız güçle yine milletimiz için durmak yok, yola devam” dedi.

OF’UMUZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Parti teşkilatının yoğun katılım gösterdiği toplantı da konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, göreve geldikleri 2014 yılından bu yana AK Parti Of İlçe Teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla birlik beraberlik içerisinde ilçeye önemli hizmetler yaptıklarını söyledi.

Başkan Sarıalioğlu, “Her daim hemşehrilerimzle el ele, gönül gönüle olmaya özen gösteriyoruz. Belediye ve teşkilatımızla, ilçemiz için çok değerli projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Bizim gideceğimiz çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Dolayısıyla bu kadroya gayret etmek, çalışmak yakışır. Bu kadroya Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik durmak yakışır. 2023 hedeflerimize giden yolda, birlik beraberlik ve kardeşlik şarkılarını, her zamankinden daha gür bir sesle söyleyeceğiz. Her gün, azmini ve inancını yeni baştan tazeleyen Of Teşkilatı olarak, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğiz. Teşkilatımız ile günkü aşkla durmak yok yola devam diyerek Of için canla başla çalışıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Gerçekleştirilen toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum”ifadelerine yer verdi.

Toplantıda söz alan AK Parti Trabzon İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Uğur Aydın da, Türkiye siyasi tarihinde en çok istişare eden partinin AK Parti olduğuna vurgu yaparak, “Partiyi birlikte yönetmek, sorunları masaya yatırmak ve çözüm üretmek amacıyla tüm kademeleriyle bir araya gelen parti AK Parti’dir” diye konuştu.

AK Parti Of İlçe Başkanlığı Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.