Yeni Of Devlet Hastanesi İnşaatı Hızla İlerliyor

İnşaat çalışmalarına son hızla devam eden Yeni Of Devlet Hastanesi Hizmet Binası şantiye alanında, Başkan Sarıalioğlu, Kaymakam Fırat, Başkan Terzioğlu ve beraberindekiler incelemelerde bulundu. Başkan Sarıalioğlu, yapımı devam eden yeni hastane çalışmalarının gayet iyi gittiğini belirterek, Of’un nitelikli bir hastaneye kavuşacağını kaydetti.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, beraberinde Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Yapı-Kontrol Mühendis-Mimarları Halil İbrahim Adıgüzel, Olgun Şafak, Of Devlet Hastanesi Yönetici Başhekimi Opr. Dr. Şaban Uysal, Of Devlet Hastanesi Müdürü Reşat Çolak, Of Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Çapoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu ve projeyi yürüten firma teknik personelleri ile birlikte yapımı devam eden yeni Of Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni hastane binası incelemelerinde bulunan Başkan Sarıalioğlu, Kaymakam Fırat, Başkan Terzioğlu ve beraberindeki heyet inşaatın hızlı ilerlemesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Sarıalioğlu: Yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmaları süratli bir şekilde devam ediyor

Ziyaret esnasında Başkan Sarıalioğlu, projeyi yürüten firma yetkililerinden hastane inşaatı hakkında detaylı bilgiler aldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Yeni hastane tamamlandığında ilçemiz önemli bir hizmete kavuşacak. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Böylesine bir hizmetin ilçemize kazandırılmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve emeği geçenlere tüm Of halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Of’umuzda yapılan yeni devlet hastanemizi yerinde görmek, incelemek ve çalışmalar hakkında ilgili arkadaşlardan bilgi alarak takip etmek amacıyla bugün buradayız. Yeni Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarının süratli bir şekilde devam ettiğini öğrendik. İlk günkü azim ve heyecanla çalışmalarımıza Of için devam ediyoruz. İlçemizin ileriye dönük gelişmesi için bizler yeni projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah yeni projelerimizi de hayata geçirerek Of’u büyütmeye devam edeceğiz. Bu önemli eserin Of’umuza hayırlı ve uğurlu olmasını şimdiden diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Sarıalioğlu, “Dış cephe kaplaması ile iç mekan işçiliğinin yanı sıra çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Hizmete girdiğinde hem Of’umuza hem de çevre ilçelerimize modern bir şekilde sağlık hizmeti verecektir. Hastanenin ilçemize kazandırılmasındaki desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanlığımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.